Cum a trăit Emil Boc meciul dintre "U" Cluj și CS U Craiova: "Am dominat și puteam să câștigăm"

Cum a trăit Emil Boc meciul dintre "U" Cluj și CS U Craiova: "Am dominat și puteam să câștigăm"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul a avut doar cuvinte de laudă pentru "studenți", care au obținut un punct împotriva uneia dintre echipele care și-a depus candidatura la titlul din Superligă.

Într-o zi în care trei echipe clujene sunt implicate în partide importante, Emil Boc a început prin a le ura succes tuturor. Universitatea și CFR joacă în Cupa României la fotbal, în timp ce U-BT începe sezonul din Liga Națională.

Apoi, primarul a vorbit despre partida dintre "studenți" și CS U Craiova, pe care a urmărit-o din tribune. Boc a lăudat prestația clujenilor, în special cea din repriza secundă, remarcații săi fiind Dan Nistor, Alex Chipciu, dar și antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

"Să le urăm succes tuturor. Doamne ajută să avem trei succese. Ne bucurăm pentru fiecare succes al Clujului, fie la baschet, fie la fotbal. M-am bucurat că Universitatea a reușit să obțină egalul, deși după cursul reprizei secunde meritam să câștigăm partida cu CS U Craiova.

S-a demonstat încă o dată că viziunea lui Sabău a fost corectă. A pus accentul pe cei doi jucători care sunt decisivi, Nistor și Chipciu. Când a intrat pe teren Nistor s-a văzut că există leadership.

Cineva trebuia să dea tonul. Am dominat și puteam să câștigăm. Universitatea va da tot ce are mai bun cu FCSB, nu e ușor, e liderul clasamentului. E important că echipa e solidă și are consistența necesară", a declarat primarul la un post de radio local.

Comenteaza