Cum a trăit Mihai Silvășan victoria ce a dus U-BT în semifinalele Cupei: "A fost un meci intens, greu"

Cum a trăit Mihai Silvășan victoria ce a dus U-BT în semifinalele Cupei: "A fost un meci intens, greu"
| Foto: u-bt.basketball

Echipa clujeană s-a întrebuințat serios pentru a obține succesul în fața celor de la CSO Voluntari, de care au trecut cu 96-92.

Ilfovenii s-au deplasat la Cluj-Napoca cu gândul de a reuși o surpriză și au fost aproape de îndeplinirea obiectivului. Totuși, baschetbaliștii de la U-BT au arătat din nou puterea mentală pe care o au și, cu ajutorul fanilor, au obținut calificarea în semifinalele Cupei României.

"Sincer, ne așteptam la un meci greu. Presiunea era pe noi și țin să îi felicit pe cei de la Voluntari pentru că au făcut un meci extrem de bun și sunt o echipă competitivă. Noi nu am prins cea mai bună zi din punct de vedere al apărării, am schimbat tactica pe final și am câștigat.

Ne pregătim acum pentru semifinale. Luăm pas cu pas, vom avea un antrenament în care vom pregăti meciul de sâmbătă. Constanța este o echipă fizică și trebuie să le facem față. Noi am făcut o apărare zonă, ceea ce i-a oprit.

A fost un meci intens, greu, ei au venit aici și au avut o prestație curajoasă, reușind aruncări imposibile de multe ori. Am fost suficient de buni pentru a câștiga! Sunt sigur că cei de la Constanța vor da totul să câștige!", a declarat Mihai Silvășan la finalul meciului.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează semifinalele Cupei României, unde "studenții" se vor duela cu CSM Constanța, sâmbătă, de la 20:30.

Comenteaza