Cum abordează Rădoi duelul cu Islanda. Echipa probabilă a României

Cum abordează Rădoi duelul cu Islanda. Echipa probabilă a României
| Foto: digisport.ro

Naționala are nevoie de o victorie în fața nordicilor pentru a-și asigura locul al doilea, care e sinonim cu prezența la baraj.

România întâlnește din nou Islanda într-un meci decisiv, însă situația s-a schimbat față de octombrie 2020, când “tricolorii” au fost învinși la Reykjavik. Nordicii au rămas fără mulți dintre jucătorii importanți care au făcut performanță la turneele finale, iar în prezent ocupă penultimul loc în grupa de calificare.

În plus, România are avantajul moral, după ce la începutul lunii septembrie s-a impus cu 2-0 chiar pe terenul adversarilor din această seară. Primul 11 pregătit de Mirel Rădoi va arăta cu siguranță diferit față de cel trimis atunci în teren.

Camora și Sorescu nu mai fac parte din lotul convocat de selecționer, în timp ce Dragoș Nedelcu ar putea fi înlocuit cu Răzvan Marin, având în vedere că “tricolorii” vor avea nevoie de cât mai mult suport în ofensivă.

De asemenea, flancul stâng ar putea fi acoperit de jucătorii de la CS U Craiova, Bancu și Ivan, care vor aduce un plus de viteză. Totodată, Pușcaș are șanse mari să fie titular pe poziția de atacant, după ce evoluția sa din Germania l-a mulțumit pe Rădoi, în ciuda faptului că jucătorul nu a mai înscris de aproape un an.

Echipa probabilă a României:

Niță – Manea, Chiricheș, Nedelcearu, Bancu – Stanciu, R. Marin, Cicâldău – Hagi, Pușcaș, Ivan

Partida dintre România și Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial se dispută în această seară, de la 21:45. 

Comenteaza