Cum ar putea arăta CFR Cluj în primul meci oficial al sezonului. Schimbările pregătite de Șumudică

Cum ar putea arăta CFR Cluj în primul meci oficial al sezonului. Schimbările pregătite de Șumudică
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana se pregătește de startul noii stagiuni, care va avea loc miercuri, împotriva celor de la Borac Banja Luka.

Noua ediție de campionat, dar și preliminariile Ligii Campionilor sunt pe cale să înceapă, iar CFR Cluj e pe ultima sută de metri a pregătirilor. Noul antrenor al “feroviarilor”, Marius Șumudică a condus echipa în cantonamentul din Austria și a pregătit câteva schimbări față de stagiunea precedentă.

Potrivit Prosport, tehnicianul e pregătit să schimbe o jumătate de echipă față de formația cu care CFR Cluj a câștigat ultima ediție din Liga 1. În primul 11 își vor face loc noile achiziții Bouhenna, Graovac, Tahiri și Rodriguez, iar tânărul Petrila revenit de la Sepsi OSK are șanse mari să fie titular și în cupele europene.

Mai mult, Șumudică a pregătit jocul fără Andrei Burcă, cel care s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale și care ar putea pleca până la finalul perioadei de mercato. Astfel, cuplul Bouhenna-Graovac va începe jocurile, iar Ciobotariu și Cestor vor reprezenta soluții de avarie.

În ceea ce privește ofensiva, Rondon pare total ieșit din planurile antrenorului după excluderea din lot, iar Debeljuh și Omrani se vor lupta pentru poziția de titular.

Cum ar putea arăta CFR Cluj în primul meci oficial al sezonului:

Arlauskis – Susic, Bouhenna, Graovac, Camora – Tahiri, Rodriguez – Deac, Sigurjonsson, Păun (Petrila) – Debeljuh (Omrani)

Comenteaza