Cum au acceptat Deac și Camora prelungirea contractelor. Dezvăluirile lui Nelu Varga

Cum au acceptat Deac și Camora prelungirea contractelor. Dezvăluirile lui Nelu Varga
| Foto: captura video

Patronul clubului din Gruia a vorbit despre negocierile reușite cu cei doi lideri ai vestiarului echipei clujene.

Deși ambii se apropie cu pași repezi de finalul carierei, șefii CFR-ului au considerat că au în continuare nevoie de Ciprian Deac și Mario Camora. Astfel, patronul a făcut eforturi pentru a prelungi contractele celor doi jucători.

Mai mult, Nelu Varga a dezvăluit că primii doi căpitani ai echipei clujene au acceptat salarii mici decât cele din contractul precedent. Potrivit Digisport, ar fi vorbă de o diferență de 7.000 de euro lunar, de la 21.000 la 14.000 în cazul amândurora.

"Nu am crezut niciodată că lui Deac și lui Camora le place la CFR pentru că au salarii frumoase. Ei fac parte din istoria acestui club și de aceea continuă alături de noi.

Ce dovadă mai bună vreți decât că au acceptat să ia bani mai puțini decât înainte decât să plece la alte echipe?", a spus Varga.

După ce și-a petrecut o parte a junioratului la CFR Cluj, Ciprian Deac se află la cea de-a treia experiență alături de "feroviari". A strâns 451 de prezențe în tricoul vișiniu, a marcat 85 de goluri și a oferit 96 de pase decisive, reușind să cucerească 7 titluri în Superligă, două Cupe și 5 Supercupe ale României.

În schimb, Mario Camora a ajuns în 2011 în Gruia și de atunci evoluează constant pentru CFR Cluj. Născut în Portugalia, fundașul a fost naturalizat și a jucat pentru naționala României, în timp ce pentru echipa clujeană a evoluat în 497 de meciuri, a marcar de 14 ori și a oferit 38 de pase decisive, contribuind la 6 titluri de campion, o Cupă și două Supercupe ale României.

Comenteaza