Cum au fost motivați jucătorii CFR-ului înaintea victoriei cu 6-0 de la Pitești: “Am simțit că sunt mai concentrați”

Cum au fost motivați jucătorii CFR-ului înaintea victoriei cu 6-0 de la Pitești: “Am simțit că sunt mai concentrați”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit modul în care au fost “montați” elevii lui Dan Petrescu înaintea jocului cu FC Argeș.

După două succese la limită în care jocul prestat de Camora&co. nu a fost unul strălucit, CFR Cluj s-a impus cu 6-0 pe terenul celor de la FC Argel. Președintele campioanei, Cristi Balaj, a dezvăluit modul în care au fost motivați jucătorii înainte de meci.

”Este complicat, dar am încredere în jucătorii noștri, sunt aceiași jucători care la începutul anului au jucat împotriva celor de la FCSB și Craiova în deplasare, au demonstrat că pot în acele două jocuri în care, vă aduc aminte, cele două au fost fericite că ne-au egalat în ultimele momente.

Înainte de meciul cu Argeș, noi am prezentat ce s-a relatat în presă despre ei, ce au relatat anumite persoane din dorința de a crea o stare conflictuală. Doreau să-și piardă încrederea în ei, mai mare motivare ca asta nu există!

S-au revoltat și am simțit în ultima perioadă că sunt montați, mai concentrați. Nu că n-ar fi fost serioși înainte, dar nu prea aveau zâmbete pe buze. Ei sunt dezamăgiți pentru ce s-a întâmplat în acest play-off. Jucătorii consideră că puteau să realizeze deja obiectivul cu mai multa șansă și am încredere mare în ei”, a spus Balaj la Pro Arena.

Comenteaza