Cum au sărbătorit “feroviarii” remiza dintre FCSB și Sepsi OSK. Clujenii au trezit un hotel întreg la Craiova

Cum au sărbătorit “feroviarii” remiza dintre FCSB și Sepsi OSK. Clujenii au trezit un hotel întreg la Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Elevii lui Edi Iordănescu au urmărit împreună partida marii rivale, iar golul lui Petrila a declanșat bucuria în rândul fotbaliștilor campioanei.

FCSB s-a încurcat la Sfântu Gheorghe și s-a îndepărtat și mai mult de titlul din Liga 1. CFR Cluj are șansa celui de-al patrulea trofeu consecutiv în Liga 1, încă din etapa următoare, când joacă împotriva lui FC Botoșani.

Jucătorii formației din Gruia au urmărit împreună partida dintre FCSB și Sepsi OSK, la hotelul din Craiova unde au fost cazați după victoria din Oltenia. Potrivit Fanatik, la golul înscris de jucătorul împrumutat de CFR Cluj, Claudiu Petrila, elevii lui Iordănescu s-au manifestat atât de gălăgios încât au speriat angajații hotelului.

Jucătorii formației clujene vor pleca în cursul zilei la Botoșani pentru partida care le poate aduce un nou titlu. Cu o victorie, “feroviarii” vor fi din nou campioni, iar dacă nu se vor impune, au nevoie de un rezultat favorabil la partida dintre FCSB și CS U Craiova pentru a cuceri trofeul Ligii 1 încă din etapa 9 a play-off-ului.

loading...
Comenteaza