Cum explică Manea eșecul din Giulești: "Celelalte echipe au norocul pe care noi îl aveam în trecut"

Cum explică Manea eșecul din Giulești: "Celelalte echipe au norocul pe care noi îl aveam în trecut"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul dreapta a purtat banderola de căpitan al campioanei în partida de pe terenul Rapidului.

În decurs de câteva zile, "feroviarii" au pierdut de trei ori la rând, au ratat calificarea în finala Cupei României, iar titlul e din ce în ce mai departe de revenirea în Gruia. Cel mai recent eșec suferit de clujeni a venit pe terenul Rapidului, scor 3-1.

În absența veteranilor, Cristi Manea a purtat banderola de căpitan al campioanei și a încercat să găsească explicațiile pentru înfrângerea CFR-ului în capitală.

"Un meci foarte rău pentru noi, mai ales primele 30 de minute. Am început dezastruos, cred că am luat gol la toate șuturile lor pe poartă. După aceea, ne-am revenit, am avut câteva șanse. La pauză, putea fi 3-2 pentru noi și s-a intrat cu 3-1 pentru ei. A doua repriză am riscat totul, dar nu a fost seara noastră, nu a vrut mingea să intre.

Nu vreau să caut scuze, au fost mai buni în seara asta, dar noi am avut un număr foarte mare de meciuri în acest sezon, am pierdut foarte mulți jucători de valoare. Noi ne-am obișnuit într-o formulă, rar a lipsit unul din noi în ultimii 6 ani, dar nu trebuie să găsim scuze, iar cei care intră trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca cei care au ieșit.

Cât mai avem șanse matematice, luptăm până la final. Sper să arătăm altă față la următorul meci, iar dacă pierdem, măcar să o facem cu capul sus, să dăm sută la sută. Până la ultimul meci și ultimul minut, vom lupta, acesta e obiectivul.

În grupe, obiectivul a fost să trecem de grupe, în Europa și am reușit, iar obiectivul e campionatul, nu lăsăm armele.Nu sunt în măsură să spun ce trebuie schimbat, noi dăm totul și la meci, și la antrenament, dar trebuie să ne revină și norocul. Ați văzut că în prima repriză nu a vrut mingea să intre. Celelalte echipe au norocul pe care noi îl aveam în trecut", a declarat fundașul, potrivit Digisport.

Pentru Cristi Manea, duelul cu Rapid din play-off-ul Superligii a reprezentat jocul cu numărul 200 în tricoul CFR-ului, echipă alături de care internaționalul român a cucerit 5 titluri de campion și două Supercupe ale României.

Comenteaza