Cum îl văd elevii săi pe Dan Petrescu: “Cuvântul perfecționist îl caracterizează cel mai bine”

Cum îl văd elevii săi pe Dan Petrescu: “Cuvântul perfecționist îl caracterizează cel mai bine”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliștii campioanei CFR Cluj a vorbit în termeni laudativi despre antrenorul formației din Gruia.

Deși este considerat de majoritatea lumii un tehnician agresiv, elevii săi îl văd diferit pe Dan Petrescu. Andrei Burcă, unul dintre jucătorii care a crescut enorm de la sosirea la CFR Cluj a vorbit în termeni elogioși despre antrenorul său. Fundașul recunoaște că smulge cu greu laude de la Petrescu, dar felul său de a fi îi motivează pe jucătorii campioanei.

“Seriozitate, e foarte strict și perfecționist. Cuvântul perfecționist îl caracterizează cel mai bine. Datorită acestui lucru am reușit să avem acest parcurs în Europa și în campionat. Nu lasă nimic la voia întâmplării, antrenamentele sunt grele și sub presiune, la antrenament chiar și o pasă de 5 metri vrea să o dai bine. Să fii concentrat tot timpul, se vede pentru că și în meci suntem la fel.

De-asta spun că partea mentală contează foarte mult, să poți face față și presiunii unui antrenament, la CFR Cluj este presiune și la antrenament. Dânsul este mereu cu ochii pe tine, nu trebuie să greșești nicio pasă dacă vrei să prinzi echipa. Acest lucru ne face pe toți să devenim mai buni și să fim la maxima noastră valoare, nu să ne relaxăm”, a spus Andrei Burcă pentru GSP.

Comenteaza