Cum poate scăpa Dan Petrescu de clauza de reziliere de la CFR Cluj: “Mai este o variantă”

Cum poate scăpa Dan Petrescu de clauza de reziliere de la CFR Cluj: “Mai este o variantă”

Antrenorul campioanei ar putea “dribla” plata sumei de bani care îl ține încă pe banca formației din Gruia.

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR Cluj, însă clauza de reziliere de două milioane de euro reprezintă un impediment la fiecare negociere a tehnicianului cu un al club. Fostul impresar, Ioan Becalia venit cu o soluție în ajutorul lui Petrescu.

Becali susține că formația care îl dorește pe tehnician ar putea cumpăra unul sau mai mulți jucători ai campioanei contra sumei de două milioane de euro, iar banii ar putea reprezenta și compensația pentru plecarea antrenorului.

“Nu știu dacă are o ofertă clară, dar sunt discuții. Până și eu i-am spus de o echipă. Aștept să îmi răspundă. Ca să plece, trebuie să se înțeleagă cu clubul, e o clauză de 2 milioane de euro. Mai este o variantă. Să plece undeva și să cumpere acolo un jucător de 2 milioane de euro, cum a făcut cu Boli în China.

Îl poate lua pe Manea, își poate lua oamenii lui, pe Camora, Deac, Djokovic, pe Vinicius. Dacă e nevoie, iei și 3 la pachet. Poate clauza îl ține, poate și el vorbește, dar ține cu CFR. E al 4-lea an totuși, nu poate să plece chiar așa. Relația lui cu patronul e bună”, a spus Ioan Becali la Telekom Sport.

Comenteaza