Cum poţi să câștigi o invitație dublă la meciul lui CFR Cluj din Turcia cu Sivasspor, din Conference League

Cum poţi să câștigi o invitație dublă la meciul lui CFR Cluj din Turcia cu Sivasspor, din Conference League
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj joacă joi, 27 octombrie, în Turcia cu Sivasspor partidă din grupa G a UEFA Conference League. Cei care se înscriu pe grupul Suporter PREMIUM CFR, au șansa să câștige o invitație dublă la meci. 

"Vrei să-ți vezi favoriții la meciul din Turcia cu Sivasspor? Hai pe grupul Suporter PREMIUM CFR, iar noi îți oferim șansa să câștigi o invitație dublă!

Ai transportul cu avionul asigurat, cazare pentru 2 nopți într-un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus și biletele la meci! Tot ce ai de făcut este să te înscrii pe grupul suporter premium CFR, să ne lași un comentariu prin care dai tag celui care te va însoți la meci și să aștepti extragerea care va avea loc luni, 25 octombrie, la ora 15:00.

Plecarea se face miercuri în prima parte a zilei cu aceeasi cursă charter cu care zboară și echipa, iar returul este vineri la ora prânzului. Înscrie-te pe grup și ai șansa să vii împreună cu un prieten în Turcia la meci! https://www.facebook.com/becomesupporter/cfr1907/" , a anunţat Clubul CFR Cluj pe pagina oficială de facebook. 

Totodată, feroviarii transmit suporterilor că agenția de turism Wens Tour organizează deplasare în Turcia pentru cei care doresc să meargă la meciul cu Sivasspor.

Deplasarea se va face cu avionul charter cu care se deplasează și echipa la Sivas. Plecarea va avea loc miercuri, 26 octombrie, iar meciul se joacă joi, 27 octombrie, ora 22:00, pe Yeni 4 Eylül Arena - Sivas.

Comenteaza