Cum s-a schimbat CFR Cluj de la sosirea lui Edi Iordănescu. Cifrele tehnicianului revenit în Gruia

Cum s-a schimbat CFR Cluj de la sosirea lui Edi Iordănescu. Cifrele tehnicianului revenit în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Startul celui de-al doilea mandat al antrenorului pe banca “feroviarilor” a consemnat revenirea formației clujene în lupta pentru titlu.

După mai bine de doi ani de la demiterea sa după doar trei meciuri, Edi Iordănescu s-a întors în Gruia, iar sosirea sa a schimbat modul în care campioana abordează jocurile. CFR Cluj a impresionat împotriva unor adversari de play-off în campionat și a fost la un pas de o nouă calificare în primăvara europeană.

Singura înfrângere a tehnicianului de la revenirea alături de “feroviari” a fost la Berna, în timp ce în campionat, clujenii au bifat cinci victorii în șase partide sub comanda lui Iordănescu Jr. Dintre adversarii cu care s-a confruntat CFR Cluj, patru se aflau pe loc de play-off la momentul jocului, iar campioana a obținut trui victorii în aceste partide.

Edi Iordănescu a strâns o medie de 2,66 de puncte pe meci de la revenirea la CFR Cluj, notează GSP. Mai mult, sub comanda sa, echipa înregistrează o medie de 1,66 goluri marcate pe meci.

Clubul din Gruia ocupă poziția a doua în clasament, la egalitate cu liderul FCSB, însă cu un meci în plus față de formația din capitală.

Comenteaza