Cum s-a schimbat CFR Cluj de la sosirea lui Edi Iordănescu. Cifrele tehnicianului revenit în Gruia

Cum s-a schimbat CFR Cluj de la sosirea lui Edi Iordănescu. Cifrele tehnicianului revenit în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Startul celui de-al doilea mandat al antrenorului pe banca “feroviarilor” a consemnat revenirea formației clujene în lupta pentru titlu.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

După mai bine de doi ani de la demiterea sa după doar trei meciuri, Edi Iordănescu s-a întors în Gruia, iar sosirea sa a schimbat modul în care campioana abordează jocurile. CFR Cluj a impresionat împotriva unor adversari de play-off în campionat și a fost la un pas de o nouă calificare în primăvara europeană.

Singura înfrângere a tehnicianului de la revenirea alături de “feroviari” a fost la Berna, în timp ce în campionat, clujenii au bifat cinci victorii în șase partide sub comanda lui Iordănescu Jr. Dintre adversarii cu care s-a confruntat CFR Cluj, patru se aflau pe loc de play-off la momentul jocului, iar campioana a obținut trui victorii în aceste partide.

Edi Iordănescu a strâns o medie de 2,66 de puncte pe meci de la revenirea la CFR Cluj, notează GSP. Mai mult, sub comanda sa, echipa înregistrează o medie de 1,66 goluri marcate pe meci.

Clubul din Gruia ocupă poziția a doua în clasament, la egalitate cu liderul FCSB, însă cu un meci în plus față de formația din capitală.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza