Video Foto Cum s-a simţit Boc şef de galerie la Fed Cup. "Toba am adus-o de la Cluj! Miki şi Bogdan mi-au pus leucoplast"

Primarul Clujului a fost vedeta necontestată a internetului, la final de săptămână. Şef de galerie la meciul de Fed Cup cu Cehia, din spatele unei tobe aduse tocmai de la Cluj, le-a purtat noroc româncelor. 

 

Emil Boc a lăudat echipa României și conexiunea dintre jucătoare

 “Nu trăieşti de multe ori în viaţă aşa ceva, şansa asta de a avea o echipa atât de sudată, de bună şi de performantă. De 46 de ani nu am mai ajuns în semifinale. Să joci şi cu Pliskova, să învingi şi perechea numărul unu la dublu, să ai 7.000 de cehi în tribune şi să-i depăşeşti e ceva de vis.

România e o echipă şi în teren, şi în afară. Nu am mai văzut o echipă mai sudată. Bravo celor cinci fete minunate. Au jucat una pentru toate şi toate pentru una.  Nu am simţit că a trecut atât de repede timpul. Avem toate şansele să jucăm o finală.

În istoria tenisului românesc nu am avut echipă mai sudată. Simona a stat mereu alături de fete, nici nu a fost în vestiar. Aşa au făcut toate. Au lucrat ca o echipă. Monica i-a zis: 'Simona, intră tu la dublu!', dar ea i-a zis: 'Nu, tu trebuie să joci, fiindcă eşti cea mai bună!'. Gesturile astea nu se fac de oricine. Arată echipa. Un model pentru toţi”, a declarat Boc, pentru Digisport.

Buzărnescu și Bogdan l-au pansat pe Boc 

Edilul Clujului a relatat și un episod interesant, cu Mihaela Buzărnescu și cu Ana Bogdan în prim-plan. “Acum am făcut o galerie superbă la Ostrava. A fost o echipă şi-n tribună, iar Miki e o sufletistă. Ea cu Ana Bogdan au venit la mine, mi-au luat băţul de la tobă şi mi-au pus leucoplast, că au văzut că am o bătătură.

Apoi am putut să bat mai tare şi mai bine. Ne-au dat apă, au făcut tot ce au putut. Noi ne-am organizat pe teren propriu, separat... Toba? Am luat-o de la Cluj, de la Polivalentă... Am închiriat autocar, cazare la hotel, aşa cum trebuie să facă fiecare suporter”.

Urmează duelul cu Franța 

Fetele pregătite de căpitanul-nejucător Florin Segărceanu au dat peste cap calculele inițiale și au reușit să învingă una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului Fed Cup, Cehia. Pentru România urmează duelul din semifinalele Fed Cup, împotriva Franței. Partida care se va juca în deplasare va avea loc în perioada 20-21 aprilie. 

Comenteaza