Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Randers, victorie la scor înaintea duelului cu “feroviarii”

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Randers, victorie la scor înaintea duelului cu “feroviarii”
| Foto: facebook.com/RandersFC

Echipa din Danemarca a fost singura dintre oponentele campioanei României care a reușit să se impună în întrecerea internă, la finalul săptămânii trecute.

Dacă CFR Cluj a început returul sezonului regulat din Liga 1 cu un succes la Craiova, scor 2-0, adversarele din Conference League nu au încheiat săptămâna la fel de bine. Dintre cele trei formații, doar Randers a reușit să se impună, în timp ce AZ Alkmaar a remizat, iar Jablonec a suferit un eșec usturător.

În Eredivisie, AZ Alkmaar a ajuns la al doilea meci consecutiv fără succes, după ce a încheiat la egalitate jocul de pe teren propriu contra lui NEC Nijmegen. Oaspeții au deschis repede scorul prin Brujin și au avut și un gol anulat. Totuși, gazdele au reușit să egaleze în minutele de prelungiri prin Aboukhlal și au salvat un punct. În urma rezultatului, AZ Alkmaar ocupă locul 12 în prima ligă olandeză, cu 16 puncte în 12 etape.

Echipa de start:

Vindahl – Sugawara, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, Clasie – Gudmundsson, de Wit, Karlsson – Pavlidis. Au mai jucat: Reijnders, Evjen, Witry, Beukema, Aboukhlal.

În Superliga daneză, Randers a reușit scorul etapei contra fostei echipe a lui Costel Gâlcă, Vejle. Deși la pauză scorul era 1-1 după golurile înscrise de Kamara, respectiv Hansson, în actul secund același Kamara, urmat de Ankersen și Piesinger au dus scorul la 4-1. Astfel, Randers ocupă ultima treaptă a podiumului în Danemarca, cu 28 de puncte în 16 runde.

Echipa de start:

Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Anksersen, Johnsen, Lauenborg, Tibbling – Kamara, Odey. Au mai evoluat: F. Bundgaard, Onovo, O. Bungaard, Klysner, Lauridsen.

În Cehia, Jablonec nu a avut nicio șansă pe terenul Slaviei Praga, care s-a impus cu 5-0, grație golurilor înscrise de Olayinka, Kuchta, Bah și Lingr (2). Astfel, oaspeții rămân în zona fierbinte a clasamentului, cu doar 13 puncte obținute în 15 etape.

Echipa de start:

Hanus – Holik, Kubista, Surzyn, Krob – Hubschman – Plestil, Houska, Povazanec, Pilar – Cvancara. Au mai intrat: Smejkal, Dolezal, Vanicek, Nespor.

Comenteaza