Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în competițiile interne

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în competițiile interne
| Foto: facebook.com/officialasroma

Două dintre cele trei oponente ale campioanei României din Grupa A au reușit să obțină succese în întrecerile interne, la finalul săptămânii trecute.

Dacă CFR Cluj a reușit doar o remiză pe terenul Viitorului, două dintre adversarele din Europa League au reușit să învingă în partidele de campionat pe care le-au disputat în ultima săptămână.

AS Roma s-a impus la Udinese, Young Boys a câștigat cu Vaduz, în timp ce ȚSKA Sofia a remizat în deplasare, cu Etar.

AS Roma

Formația din capitala Italiei a reușit prima victorie a sezonului, în runda cu numărul trei din Serie A. Romanii s-au impus la Udinese, grație golului marcat de fostul jucător al Barcelonei, Pedro. În urma succesului, AS Roma ocupă locul al 10-lea în campionat, cu patru puncte.

Echipa de start:

Mirante – Mancini, Ibanez, Kumbulla – Santon, Pellegrini, Veretout, Spinazzola – Mkhitaryan, Pedro – Dzeko. Au mai evoluat: Perez, Cristante, Kluivert și Villar del Fraile.

Young Boys Berna

Trupa din capitala Elveției s-a impus în fața celor de la Vaduz, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de vedeta echipei, camerunezul Jean Pierre Nsame. În urma victoriei, Young Boys ocupă locul al treilea în Super League.

Echipa de start:

von Ballmoos – Camara, Lustenberger, Zesiger – Hefti, Gaudino, Sierro, Garcia – Fassnacht, Mambimbi – Nsame. Au mai jucat: Meschack, Ngamaleu, Lefort, Siebatcheu și Sulejmani.

ȚSKA Sofia

La fel ca și CFR Cluj, echipa din țara vecină a reușit doar o remiză în deplasare la finalul săptămânii. ȚSKA s-a împiedicat pe terenul celor de la Etar, scor 2-2 și au ajuns la a patra rundă fără victorie în Parva liga. Golurile oaspeților au fost marcate de Rodrigues și Ahmedov. În urma rezultatului de egalitate, ȚSKA ocupă locul al patrulea în campionat.

Echipa de start:

Busatto – Mazikou, Mattheij, Antov, Galabov – Geferson, Sankhare – Keita, Rodrigues, Carey – Juric. Au mai intrat: Yomov, Youga, Ahmedov, Beltrame și Vion

Comenteaza