Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în jocurile din campionat. AS Roma a urcat pe podium în Serie A

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în jocurile din campionat. AS Roma a urcat pe podium în Serie A
| Foto: facebook.com/officialasroma

Doar două dintre oponentele “feroviarilor” din Grupa A au disputat partide de campionatul la finalul săptămânii recent încheiate.

Dacă CFR Cluj a pierdut surprinzător în fața nou-promovatei UTA, adversarele din Europa League se descurcă mai bine în ligile din care fac parte. Atât AS Roma, cât și Young Boys Berna s-au impus în campionat, în timp ce ȚSKA Sofia nu a evoluat la finalul săptămânii.

AS Roma

Trupa din capitala Italiei a reușit un nou succes, al treilea la rând în campionat și a reușit să urce pe podiumul din Seria A, la doar trei puncte de liderul AC Milan. Golul lui Mayoral și dubla reușită de Mkhitaryan au adus victoria romanilor încă din prima repriză a duelului cu Parma.

Echipa de start:

Mirante – Mancini, Cristante, Ibanez – Karsdorp, Villar del Fraile, Veretout, Spinazzola – Pedro, Mkhitaryan – Mayoral. Au mai jucat: Jesus, Perez, Peres, Pellegrini și Diawara.

Young Boys Berna

Campioana ultimelor trei ediții ale campionatului elvețian merge excelent și în actuala stagiune. Elevii lui Gerardo Seoane sunt neînvinși în campionat și au reușit un succes împotriva rivalei FC Basel. Nsame și Meschack au înscris pentru Young Boys, în timp ce Arthur a punctat pentru oaspeți.

Echipa de start:

von Ballmoos – Hefti, Camara, Lustenberger, Garcia – Fassnacht, Aebischer, Sierro, Sulejmani – Meschack, Nsame. Au mai evoluat: Ngamaleu, Rieder, Gaudino, Siebatcheu, Zesiger.

Comenteaza