Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în campionat. Rennes, învinsă înaintea duelului cu “feroviarii”

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în campionat. Rennes, învinsă înaintea duelului cu “feroviarii”
| Foto: facebook.com/staderennais

Oponentele campioanei din grupele Europa League au fost implicate în jocuri spectaculoase la finalul săptămânii, scoțienii de la Celtic fiind singurii care au obținut victoria.

CFR Cluj a revenit foarte bine după pauza internațională și a reușit să câștige derby-ul cu Craiova. Totuși, adversarele din cupele europene ale formației din Gruia au avut de suferit la finalul săptămânii. Celtic Glasgow a fost singura echipă dintre cele trei care a reușit să învingă, în timp ce Lazio Roma a remizat pe propriul teren, iar Rennes a suferit un eșec, chiar înaintea partidei împotriva “feroviarilor”.

Lazio Roma

Formația din capitala Italiei a ajuns la al doilea meci fără victorie în campionat, după ce a încheiat la egalitate, scor 3-3, jocul cu Atalanta disputat pe propriul teren. Oaspeții au făcut o primă repriză de vis, iar la pauză conduceau cu 3-0, prin golurile marcate de Muriel (2) și Gomez. Elevii lui Simone Inzaghi s-au trezit în ultimele 20 de minute și au obținut un punct, prin dubla lui Immobile și golul lui Correa.

Echipa lui Lazio în remiza cu Atalanta:

Strakosha – Felipe, Acerbi, Radu – Marusic, Milinkovic-Savic, Parolo, Alberto, Lulic – Immobile, Correa

Celtic Glasgow

După ce au suferit prima înfrângere din campionat în etape trecută, scoțienii au revenit în forță pe teren propriu. Echipa pregătită de Neil Lennon a trecut cu 6-0 de Ross County, formație situată la jumătatea clasamentului din Scottish Premiership. Norvegianul Elyounoussi a reușit o dublă, în timp ce Edouard, McGregor și Forrest au înscris o dată, iar Fontaine și-a trimis mingea în proprie poartă.

Echipa lui Celtic în victoria cu Ross County:

Forster – Frimpong, Jullien, Ajer, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Rogic, Elyounoussi – Edouard

Rennes

Etapa cu numărul 10 din Ligue 1 a adus un nou rezultat negativ pentru adversara CFR-ului. Elevii lui Julien Stephan nu au mai câștigat un meci de la finalul lunii august, iar palmaresul lor contabilizează cinci înfrângeri și patru remize în campionat și Europa League. Clujenii au toate șansele să spere la un rezultat pozitiv în Franța, având în vedere moralul celor de la Rennes. La finalul săptămânii, bretonii au fost învinși de Monaco, scor 3-2. Ben Yedder (2) și Slimani au înscris pentru monegasci, în timp ce Maouassa și Hunou au punctat pentru Rennes.

Echipa lui Rennes, în înfrângerea cu Monaco:

Salin – Traore, Da Silva, Gnagnon, Morel, Maouassa – Bourigeaud, Camavinga, Grenier – Hunou, Niang

Partida dintre Rennes și CFR Cluj se va disputa joi, 24 octombrie, de la ora 22:00.

Comenteaza