Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League, în partidele de campionat. Rennes, pas greșit pe propriul teren

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League, în partidele de campionat. Rennes, pas greșit pe propriul teren
| Foto: facebook.com/staderennais

Lazio Roma și Celtic Glsgow au reușit să obțină cele trei puncte din duelurile pe care le-au disputat în campionat, în timp ce francezii de la Rennes au înregistrat doar o remiză.

Dacă CFR Cluj a obținut doar o remiză în fața FCSB, pe Arena Națională, adversarele din Grupa E a Europa League s-au descurat mai bine în weekend. Toate cele trei formații au disputat partide pe propriul teren. Lazio a trecut peste șocul înfrângerii suferite la Cluj și a învins Parma, Celtic a trecut fără probleme de Klimarnock, în timp ce Rennes a remizat cu vicecampioana Franței, Lille.

După eșecul din Gruia, Lazio s-a redresat în campionat unde a reușit o victorie pe teren propriu, în fața Parmei, scor 2-0. Simone Inzaghi a trimis în teren o formulă mult schimbată față de cea aliniată la Cluj, cu Immobile și Ștefan Radu printre titulari.

Atacantul romanilor și-a făcut din nou datoria și a reușit să deschidă scorul încă din minutul opt, iar Marusic a înschis tabela în minutul 67. În urma victoriei, Lazio a urcat pe locul cinci în Serie A, cu șapte puncte după patru etape.

Echipa de start a celor de la Lazio în victoria cu Parma:

Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Ștefan Radu – Marusic, Luis Alberto, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Lulic – Correa, Immobile

Așa cum era de așteptat, Celtic a reușit o nouă victorie în campionat. Elevii lui Neil Lennon au trecut fără probleme de Kilmarnock, scor 3-1, în runda cu numărul șase din campionatul Scoției. Golurile celor de la Celtic au fost marcate de Edouard (2) și Christie, în timp ce pentru adversari a înscris Brophy. Fosta și actuala adversară a CFR-ului conduce clasamentul din Scoția, cu șase succese în primele șase etape.

Echipa de start a celor de la Celtic în victoria cu Kilmarnock:

Forster – Bauer, Jullien, Ajer, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Ntcham, Christie – Edouard

Singura adversară a CFR-ului din Grupa E a Europa League, care nu a reușit să învingă a fost Rennes. După ce au remizat pe teren propriu cu Celtic, 1-1, francezii au obținut același rezultat și în campionat, în fața celor de la Lille. Formația condusă de Julien Stephan a fost condusă cu un gol marcat de Ikone imediat după pauză, dar Hunou a adus egalarea și a câștigat un punct pentru Rennes. După șase etape, deținătoarea Cupei Franței ocupă locul patru în Ligue 1, cu 11 puncte.

Echipa de start a celor de la Rennes în remiza cu Lille:

Mendy – Traore, Gelin, Gnagnon, Morel – Raphinha, Bourigeaud, Camavinga, Tait – del Castillo, Niang

Următoarele meciuri din Grupa E a Europa League se vor disputa în 3 octombrie. CFR Cluj se va deplasa la Glasgow pentru duelul cu Celtic, în timp ce Lazio va primi vizita celor de la Rennes. Ambele partide sunt programate de la ora 22:00.

Comenteaza