Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League. Victorie mare pe San Siro pentru Lazio

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League. Victorie mare pe San Siro pentru Lazio
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Două dintre cele trei oponente ale campioanei României au evoluat în întrecerile interne, în timp ce partida celor de la Rennes a fost amânată.

CFR Cluj va avea parte la jumătatea săptămânii de un duel european important. “Feroviarii” vor disputa în Gruia returul cu Rennes, după ce în tur s-au impus cu 1-0. Repetiția din campionat a fost una reușită, trupa lui Dan Petrescu reușind să învingă Academica Clinceni cu 3-0, în ciuda unui joc modest în prima parte a meciului. Două dintre cele trei adversare din Grupa E a Europa League au câștigat la finalul săptămânii. Excepție a făcut Rennes, care nu a disputat partida cu Nimes, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Lazio Roma

Formația din capital Italiei a obținut un succes important împotriva unui gigant în derivă. Elevii lui Simone Inzaghi s-au impus pe San Siro, în fața celor de la AC Milan, scor 2-1. Immobile a fost cel care a deschis scorul puțin după jumătatea primei reprize, dar romanii s-au văzut egalați, după ce Bastos a înscris în proprie poartă. Totuși, Lazio a obținut cele trei puncte grație luii Correa care a înscris în finalul jocului. Ștefan Radu& Co. au urcat pe locul patru în Serie A, cu 21 de puncte.

Primul 11 al lui Lazio în victoria cu AC Milan:

Strakosha – Bastos, Acerbi, Șt. Radu – Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic – Immobile, Correa

Celtic Glasgow

Deși nu au evoluat în campionat în weekend, scoțienii au obținut o victorie mare la finalul săptămânii trecute. Trupa lui Neil Lennon a câștigat duelul cu Hibernian din semifinalele Cupei Ligii. Oponenții CFR-ului nu au avut nicio emoție în fața echipei din capitala Scoției, pe care au învins-o cu 5-2. Elyounoussi și Brown cu câte o dublă, alături de McGregor au adus victoria lui Celtic și șansa unui nou meci împotriva marii rivale, Rangers, chiar în finala competiției.

Primul 11 al lui Celtic în victoria cu Hibernian:

Forster – Frimpong, Jullien, Ajer, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Rogic, Elyounoussi – Edouard

Comenteaza