Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League la sfârșitul săptămânii. Lazio a făcut spectacol, Celtic a pierdut primele puncte

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League la sfârșitul săptămânii. Lazio a făcut spectacol, Celtic a pierdut primele puncte
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Campionii au primit vești bune din campionatele europene, formația din capitala Italiei fiind singura care a reușit să obțină victoria în campionat, la finalul săptămânii.

O nouă săptămână europeană e pe cale să înceapă, iar adversarii CFR-ului din grupele Europa League au avut parte de rezultate dezamăgitoare la finalul săptămânii. “Feroviarii” au reușit să se impună cu 3-0 în fața Gaz Metan Mediaș, Lazio fiind cealaltă echipă din grupa E, care a reușit să câștige la finalul săptămânii. În schimb, Celtic și Rennes au reușit doar remize în Scottish Premiership, respectiv Ligue 1.

După o serie de rezultate mai puțin bune, Lazio și-a revenit în Serie A și a reușit o victorie la scor, 4-0, în fața celor de la Genoa. Simone Inzaghi a folosit cel mai bun 11 pe care l-a avut la dispoziție, iar jucătorii nu au dezamăgit. Milinkovic - Savic, Ștefan Radu, Caicedo și Immobile au înscris în poarta lui Ionuț Radu. În urma succesului, formația din capital Italiei se clasează pe locul al șasele în Serie A.

Echipa lui Lazio în victoria cu Genoa:

Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Șt. Radu – Marusic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, L. Alberto, Lulic – Immobile, Correa

Următoarea adversară a clujenilor, mai vechea cunoștiință, Celtic Glasgow, a pierdut primele puncte în campionat în noul sezon. Elevii lui Neil Lennon au remizat pe terenul celor de la Hibernian, scor 1-1. Fundașul Ajer și-a înscris un autogol în primele 10 minute, dar Christie a fost cel care a salvat onoarea echipei sale cu golul marcat la jumătatea primei reprize. Celtic conduce calsamentul din Scoția, cu 19 puncte, unul mai mult decât marea rivală, Rangers.

Echipa lui Celtic în remiza cu Hibernian:

Forster – Bauer, Jullien, Ajer, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Ntcham, Christie – Edouard

Francezii de la Rennes continuă seria modestă de rezultate în Ligue 1. Trupa pregătită de Julien Stephan a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat. Ultimul succes al francezilor datează de la finalul lunii august, 2-0 cu Strasbourg. La finalul săptămânii, Rennes a remizat pe terenul lui Olympique Marseille. Niang a deschis scorul, însă Caleta - Car a egalat pentru fosta campioană a Europei.

Echipa lui Rennes în remiza cu Marseille:

Mendy – Traore, Da Silva, Gelin, Morel, Maouassa – Bourigeaud, Martin, Camavinga – Raphinha, Niang

Comenteaza