Cum s-au descurcat adversarii europeni ai CFR-ului în jocurile de campionat. Lazio se menține pe podiumul din Serie A

Cum s-au descurcat adversarii europeni ai CFR-ului în jocurile de campionat. Lazio se menține pe podiumul din Serie A
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Următoarele două oponente ale campioanei României au câștigat la finalul săptămânii, în meciurile de campionat.

Pentru CFR Cluj începe o săptămână importantă, în care poate obține calificarea în primăvara europeană, pentru a doua oară în istoria clubului. “Feroviarii” vor evolua pe terenul lui Lazio, echipa poziționată pe locul al treilea în Serie A. Trupa lui Dan Petrescu a avut un antrenament reușit în Liga 1, unde a reușit să treacă cu 4-0 de Chindia Târgoviște și asteaptă meciul din Italia.

Lazio Roma

Formația condusă de Simone Inzaghi continua seria bună de campionat, unde nu e învinsă de opt meciuri și a reușit să se mențină pe podiumul din Serie A. La finalul săptămânii, romanii au jucat pe terenul celor de la Sassuolo și au reușit să obțină cele trei puncte. Immobile a deschis scorul în prima parte, însă Caputo a egalat chiar înainte de pauză. Caicedo a fost eroul ui Lazio, după ce e reușit să înscrie în prelungirile jocului.

Echipa lui Lazio în victoria cu Sassuolo:

Strakosha – Patric, Luiz Felipe, Acerbi – Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic – Immobile, Correa

Celtic Glasgow

Liderul Grupei E din Europa League merge excelent și în campionat, unde a obținut o nouă victorie la scor. Elevii lui Neil Lennon s-au impus pe propriul teren în fața celro de la Livingston, scor 4-0. Edouard a deschis scorul, iar Brown și Forrest de două ori s-au înscris și ei pe lista marcatorilor. Astfel, Celtic se menține pe primul loc în campionatul Scoției, cu 34 de puncte, la egalitate cu marea rivală Rangers.

Echipa lui Celtic în victoria cu Livingston:

Forster – Frimpong, Ajer, Jullien, Hayes – Browwn, McGregor – Forrest, Rogic, Christie – Edouard

Rennes

Singura echipă eliminată deja din competiția pentru calificarea în șaisprezecimile Europa League a făcut un pas greșit și în campionat. După două victoriii consecutive în Ligue 1, Rennes s-a împiedicat  la Dijon. Trupa lui Julien Stephan a condus prin golul lui Raphinha, însă Sammaritano și Chouair au întors soarta partidei. Rennes ocupă locul 11 în prima ligă a Franței, cu 18 puncte.

Comenteaza