Cum s-au descurcat jucătorii de la U-BT la echipele naționale. Cățe s-a remarcat printr-un double-double

Cum s-au descurcat jucătorii de la U-BT la echipele naționale. Cățe s-a remarcat printr-un double-double
| Foto: fiba.basketball

Trei baschetbaliști au evoluat pentru naționala României, în timp ce Leo Meindl a fost convocat la reprezentativa Braziliei.

Patru baschetbaliști de la U-BT au evoluat pentru echipele naționale în fereastra din luna noiembrie. Emi Cățe, Nandor Kuti și Patrick Richard au îmbrăcat tricoul naționalei României, în timp ce Leo Meindl a jucat pentru selecționata braziliană.

Reprezentativa țării noastre și-a continuat parcursul în pre-calificările pentru EuroBasket 2025 și a disputa două jocuri în deplasare, cu Cipru și Portugalia. În primul meci, "Vulturii" s-au impus cu 69-65, iar Patrick Richard s-a evidențiat prin 12 puncte, 9 pase decisive și 6 recuperări, Emi Cățe a totalizat 10 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, iar Nandor Kuti a reușit a totalizat 10 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

În schimb, deplasarea din Portugalia s-a încheiat un un eșec categoric al echipei naționale, scor 92-62. Cu toate acestea, Emi Cățe a reușit un double-double, cu 14 puncte și 12 recuperări, în timp ce Patrick Richard a totalizat 12 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări, iar Nandor Kuti nu a reușit să se evidențieze pe tabelă.

De asemenea, Leo Meindl a evoluat în ambele partide ale Braziliei din preliminariile Cupei Mondiale 2023. În primul meci, brazilienii au trecut de Statele Unite, scor 94-79, iar baschetbalistul campioanei României și-a trecut în cont 8 puncte și 9 recuperări. În cel de-al doilea joc, Brazilia a învins Mexic, scor 102-56, iar Meindl a reușit 9 puncte și 4 recuperări.

Comenteaza