Cum s-au descurcat jucătorii echipelor clujene la loturile naționale. Manea, integralist în Liga Națiunilor, Petrilă, golgheter la U19

Cum s-au descurcat jucătorii echipelor clujene la loturile naționale. Manea, integralist  în Liga Națiunilor, Petrilă, golgheter la U19
| Foto: frf.ro

Atacantul Universității Cluj Florin Burghele a evoluat doar într-una dintre cele două partide împotriva Suediei disputate de “tricolorii mici”.

Naționala pregătită de Cosmin Contra a reușit prima victorie din Nations League, 2-1 cu Lituania, dar a obținut și un egal eroic în compania Serbiei. În ambele întâlniri, pe teren s-au aflat doi jucători ai campioanei CFR Cluj, Cristian Manea și George Țucudean.

Fundașul “feroviarilor” a fost integralist în ambele partide, iar în meciul cu Serbia a ținut piept unor adversari cu nume, precum Dusan Tadic. Golgheterul Țucudean nu a mai reușit să înscrie, dar a pus probleme adversarilor în cele două întâlniri. România mai are de disputat două partide în Liga Națiunilor, cu Lituania, pe teren propriu și cu Muntenegru, în deplasare.

La Naționala U19, echipele clujene au fost reprezentate de câte un jucător, Claudiu Petrilă, de la CFR Cluj, și Florin Burghele, de la Universitatea Cluj. Mijlocașul ce evoluează la echipa a doua a campioanei a fost eroul “tricolorilor”, după ce a reușit să înscrie câte un gol în cele două partide cu Suedia.

Petrilă a jucat 83 de minute în primul meci, în timp ce în cel de-al doilea a intrat după pauză. Fotbalistul lui “U” Cluj, Florin Burghele a evoluat 66 de minute în cel de-al doilea duel cu scandinavii.

Pentru Naționala U19 a fost ultimul test înaintea turneului de calificare pentru Campionatul European 2019. România face parte din Grupa 13, alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar. Partidele se vor desfășura în țara vecină, în perioada 14-20 noiembrie.

Comenteaza