Cum s-au descurcat la debut noile achiziţii ale Universităţii Cluj. Barbu a reuşit să înscrie la primul meci pentru "studenţi"

Cum s-au descurcat la debut noile achiziţii ale Universităţii Cluj. Barbu a reuşit să înscrie la primul meci pentru "studenţi"
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Primul meci al anului s-a încheiat cu o înfrângere usturătoare pentru clujeni, însă managerul Adrian Falub a avut şansa să vadă la lucru noii jucători ai formaţiei sale. 

Unviersitatea Cluj a început cu cinci noi achiziţii în primul 11 jocul amical de la Debrecen. Deşi trupa lui Falub a fost învinsă categorc, 5-1, o parte din noii fotbalişti ai "Şepcilor roşii" au avut o evoluţie bună. Remarcatul a fost Bogdan Barbu, cel care a şi înscris, în timp ce Mureşan a părut deja integrat în sistemul clujenilor. La rândul lor, Mailat şi Ştefănescu s-au străduit să impresioneze la primul lor meci în tricoul Universităţii Cluj.

Andrei Mureşan

Fundaşul central a părut confortabil la primul său meci de la revenirea la Universitatea Cluj. Stopperul s-a adaptat repede în sistemul gândit de Falub şi pare deja o certitudine pentru partea a doua a campionatului. A făcut cuplu cu Telcean în centrul defensivei, iar parteriatul ar putea fi unul benefic pentru tânărul apărător al "studenţilor".

Robert Neciu

Trimis din primul minut în teren împotriva maghiarilor, fundaşul lateral a avut o evoluţie bună, timp de 45 de minute cât a fost utilizat. Jucătorul din flancul stâng a încercat şi câteva acţiuni ofensive, prin care l-a sprijinit pe Mailat.

Bogdan Barbu

Mijlocaşul central pare o certitudine pentru primul 11. Şi-a asumat rolul de conducător de joc şi a fost omul pe la care au trecut majoritatea acţiunilor ofensive. Cu 10 minute înainte de finalul primei părţi, a luat o acţiune pe cont propriu şi a reuşit să înscrie cu un şut din afara careului. Debutul lui Barbu a demonstrat că Universitatea Cluj şi-a găsit un nou număr 10.

Cătălin Ştefănescu

Cu o evoluţie mai discretă decât colegii săi, jucătorul din flancul drept al ofensivei are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se adapta stilului de joc al clujenilor.

Sebastian Mailat

A alergat mult în banda stângă, a încercat să creeze câteva faze periculoase, însă a suferit la capitolul eficienţă.

Dragoş Penescu

Tânărul mijlocaş central a fost introdus după pauză, însă evoluţia sa a fost una modestă.

Comenteaza