Video Cum și-a motivat căpitanul Marius Marin colegii, înaintea jocului cu Olanda: “Vreau să văd câini pe teren”

Cum și-a motivat căpitanul Marius Marin colegii, înaintea jocului cu Olanda: “Vreau să văd câini pe teren”
| Foto: frf.ro

Mijlocașul care evoluează la Pisa, în Serie B, le-a ținut un discurs colegilor săi, în vestiar, cu câteva minute înaintea de prima partidă de la Campionatul European.

La fel ca și Ionuț Radu în urmă cu doi ani, noul căpitan al naționalei de tineret, Marius Marin, a ținut un discurs în vestiar înaintea jocului cu Olanda. Mijlocașul le-a transmis gândurile sale colegilor și i-a încurajat înaintea primei partide de la EURO U21.

“Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren! Îi luăm în pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute, gândiți-vă că e primul și ultimul meci al vostru. Poate să ne schimbe viața tuturor. Gândiți-vă doar la chestia asta, o țară întreagă se uită la noi, e alături de noi”, le-a transmis mijlocașul colegilor săi în vestiar, înaintea jocului.

La finalul meciului, selecționerul Adrian Mutu și-a strâns jucătorii pe gazon și a oferit concluziile sale după ce România a obținut o remiză importantă în fața naționalei Țărilor de Jos. “Olanda e o echipă care se bate la titlu ca și noi. Am jucat de la egal la egal cu ei, ba mai mult era să îi și batem. De-aia vă spun: aveți încredere în voi că puteți mult mai mult. Ăsta o să fie un început, o să vedeți, dar jucați cu încredere de-acum înainte, da? Promiteți? Hai România”, le-a spus Adrian Mutu elevilor săi la finalul partidei.

Comenteaza