Cum vede Braun experiența de la CFR Cluj. Ce relație a avut cu Dan Petrescu

Cum vede Braun experiența de la CFR Cluj. Ce relație a avut cu Dan Petrescu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul lateral a părăsit Gruia la începutul verii, fiind transferat de Rapid.

După doar un sezon petrecut la CFR Cluj, Christopher Braun a schimbat echipă, însă nu și campionatul. Fundașul originar din Hamburg va continua în Superligă, după ce a fost transferat de Rapid.

Aflat în cantonament alături de noii săi colegi, Braun a reflectat asupra experienței din Gruia și a dezvăluit care a fost relația sa cu antrenorul Dan Petrescu.

"Cred că ne-a uzat Conference League, apoi Cupa României, s-au adunat multe meciuri, oboseală, n-am fost focusați la toate partidele din campionat. Am pierdut jucători importanți cu accidentări.

Dan Petrescu? Pentru mine, personal, n-a fost nicio problemă. Am avut o relație normală jucător-antrenor. Nu pot să spun că la antrenamente sau în timpul meciurilor ar fi fost o relație nasoală. Nu a fost nici o relație prea profundă, dar nici una rea.

Am jucat și în stânga. S-a accidentat Camora, nu era altă variantă, am fost acolo. A fost dificil, trebuia să gândesc altfel, însă m-am descurcat", a explicat Braun pentru GSP.

În singurul său sezon alături de "feroviari", fundașul a strâns 44 de partide, a marcat o dată și a contribuit cu două pase decisive.

Comenteaza