Cum vede Neagoe evoluția debutanților de la Mioveni. Noi detalii despre situația lui Thiam

Cum vede Neagoe evoluția debutanților de la Mioveni. Noi detalii despre situația lui Thiam
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul echipei clujene a vorbit despre jocul prestat de cei 4 jucători care au îmbrăcat pentru prima dată tricoul alb-negru în partida din etapa a 10-a a Superligii.

Plamen Iliev, Lorand Fulop, Ovidiu Horșia și Ștefan Vlădoiu au bifat primele minute pentru "U" Cluj în meciul cu CS Mioveni, iar Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de evoluția lor. Antrenorul așteaptă și debutul lui Thiam, însă atacantul nu a putut fi legitimat încă deoarece așteaptă cartea verde.

"Iliev a jucat de la început, au intrat și Vlădoiu, Fulop și Horșia. Cred că s-au mișcat destul de bine. Vom vedea care e situația cu Thiam, încă nu i-a venit cartea verde. Sperăm să rezolvăm problema în cursul zilei.

El nu este la parametri optimi, este în urmă cu pregătirea. Sper ca în scurt timp să revină acolo unde a fost nu cu mult timp în urmă. În acest moment nu este 100%, nici fizic, nici tactic", a spus tehnicianul.

Krystian Nowak nu intră în planurile lui Neagoe

Sosit în ultimele zile de mandat ale lui Erik Lincar, stopperul polonez nu face parte din strategia lui Neagoe, însă va continua să se antreneze alături de "studenți" până își va găsi un nou angajament.

Cu fundașul polonez am avut o discuție, este în lot, se antrenează cu noi. Niciodată nu am aruncat jucătorii sau i-am pus să se antreneze prin parcuri.

Am avut o discuție cu el, înainte de finalul perioadei de transferuri și i-am spus că ar fi bine să își găsească echipă. În acest moment nu poate deveni un jucător important pentru noi. Nowak nu intră în calculele mele", a explicat antrenorul.

Comenteaza