Cum vede Neagoe pedeapsa primită de "studenți": "Nu știu dacă este corectă această suspendare"

Cum vede Neagoe pedeapsa primită de "studenți": "Nu știu dacă este corectă această suspendare"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul Universității Cluj susține că decizia Comisiei de Discplină în urma meciului cu Sepsi OSK este una mult prea dură.

Cu doar 48 de ore înaintea partidei dintre "Șepcile roșii" și FC U Craiova, Comisia de Disciplină a anunțat că elevii lui Eugen Neagoe nu vor putea evolua pe Cluj Arena în următoarele două partide, în urma incidentelor de la meciul cu Sepsi OSK.

Antrenorul echipei clujene a comentat decizia luată împotriva "studenților" și consideră că pedeapsa este una mult prea dură pentru cele întâmplate. Mai mult, tehnicianul cere ca pe viitor și alte cluburi să fie sancționate la fel în situații asemănătoare.

"Mi-aș fi dorit din suflet să jucăm acest meci la Cluj. Nu este în regulă nici pentru noi, a trebuit să schimbăm tot programul. Cred că au fost multe partide în care au fost probleme și nu s-au luat asemenea decizii. Noi am fost pedepsiți la virgulă.

Nu știu dacă este corectă această suspendare, toate celelalte cluburi ar trebui să primească același tratament în astfel de cazuri. Știu ce s-a întâmplat la meciul cu Sepsi și nu cred că suporterii au făcut ceva atât de grav încât să fie suspendat stadionul.

Am avut o întâlnire cu suporterii. Am avut o discuție plăcută, din punctul meu de vedere. I-am cunoscut în acea oră când am discutat și îi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi", a explicat Neagoe.

Comenteaza