Cupa Mondială 2022. Recordul stabilit de portari la turneul final

Cupa Mondială 2022. Recordul stabilit de portari la turneul final
| Foto: fifa.com

Goalkeeperii au fost de multe ori în centrul atenției la partidele disputate în primele zile ale competiției din Qatar.

Deși atacanții sau mijlocașii sunt aflați mai mereu în lumina reflectoarelor, Campionatul Mondial le-a dat șansa și portarilor să strălucească. Performanțele reușite de trei dintre goalkeeperii de la turneul final au consemnat o premieră în istoria competiției. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

În meciul Mexic - Polonia, Guillermo Ochoa a apărat penalty-ul lui Robert Lewandowski și nu a încasat gol până la final, rezultatul final fiind 0-0. Thibaut Courtois a parat lovitura de pedepasă executată de Alphonso Davies în Belgia - Canada și a contrbuit la victoria echipei sale cu 1-0.

La fel a făcut și Wojciech Szczesny, care a salvat un penalty cu Arabia Saudită și nu a încasat vreun gol până la final, Polonia reușind să se impună cu 2-0. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Astfel, cei trei au stabilit un record al Cupei Mondiale. Din 1966, de când astfel de date au fost înregistrate, la nicio ediție a competiției, trei portari nu au reușit să apere un penalty și apoi să păstreze poarta intactă până la final. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Comenteaza