Cursuri de cricket cu antrenori internaţionali, săptămâna viitoare la Cluj

Cursuri de cricket cu antrenori internaţionali, săptămâna viitoare la Cluj
În perioada 30-31 iulie va avea loc "Twenty 20 International Cricket Roadshow” la Cluj, manifestare în cadrul căreia trei antrenori de cricket recunoscuţi internaţional vor oferi cursuri gratuite de coaching pentru un număr de până la 40 de persoane, cu vârsta minimă de 15 ani.

Coaching-ul va fi oferit de către Neil Bunting, Robin Maslin şi Maurice Marshall din Twenty 20 Cricket Companie din Anglia. Jucătorii de la Cluj Cricket Club vor fi de asemenea la faţa locului pentru a ajuta cu traduceri, dacă este necesar.

Evenimentul sportiv se va desfăşura pe parcursul a două zile: marţi, în intervalul 10.00-16.00 şi miercuri, între orele 10.00-12.30, la terenurile de fotbal în apropiere pistei de go-kart, la capătul liniei de troleibuz nr.3, în Gheorgheni.

"Va mulţumim pentru generozitatea şi asistenta de la Flicx UK şi ICC Europe, suntem acum nerăbdatori să participam la dezvoltarea abilitătilor de cricket de jucători locali din regiunea noastră. Cricket-ul este în curs de dezvoltare în România şi se poate lăuda cu un Campionat National sănătos, în care Cluj a terminat pe locul al doilea în ultimii doi ani. În prezent, există 4 cluburi în Bucureşti, 3 în Timişoara şi 1 în Cluj. Scopul nostru este de a încuraja mai multe cluburi pentru a forma şi să aibă cel puţin trei în şi în jurul Clujului pentru competiţia de anul viitor. Pitch Flicx ne va ajuta să antrenăm jucătorii noi, astfel încât să putem îndeplini obiectivul nostru de cel putin 6 jucători de la Cluj în echipa natională română", a declarat Marc Pillich-Wright, Cluj Cricket Club.

Pe 27 iunie 2013, Federaţia Română de Cricket (Cricket Romania) a devenit cel mai nou membru afiliat al Consiliului de Cricket International (ICC).

 

Etichete
Comenteaza