Damjan Djokovic, încrezător că Dan Petrescu nu va pleca de la echipă: “Din ce știu, el e încă la CFR și va fi în continuare”

Damjan Djokovic, încrezător că Dan Petrescu nu va pleca de la echipă: “Din ce știu, el e încă la CFR și va fi în continuare”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei consideră că este normal să se vorbească despre oferte în cazul tehnicianului din Gruia, dar crede că antrenorul va rămâne alături de “feroviari”.

După performanțele reușite în ultimele sezoane, mai multe exhipe și-au manifestat interesul pentru Dan Petrescu. Tehnicianul CFR-ului ar fi tentat să încerce o nouă aventură, după ce a câștigat două titluri alături de clujeni și i-a dus la doar un punct de primăvara europeană. FC Sochi din Rusia și Legia Varșovia din Polonia sunt cele mai insistente echipe, dar și naționala României ar putea deveni o variantă pentru Petrescu.

Totuși, Damjan Dkokovic e încrezător că antrenorul va rămâne la CFR Cluj. “Cred că fiecare antrenor care are rezultate are și oferte. E normal să îl caute cluburi mai bogate decât CFR și chiar și echipa națională. Din ce știu, el e încă la CFR și va fi în continuare. Se vorbește și despre jucători și despre antrenori că au oferte. Cred că e un compliment pentru el și e important că se vorbește despre asta. Cred că noi avem în vestiar jucători cu foame de rezultate, iar victoriile dau dependență”, a spus mijlocașul campioanei, Damjan Djokovic.  

Comenteaza