Djokovic, nerăbdător să reînceapă antrenamentele. “Mă întorc cu două săptămâni înainte, să stau la autoizolare”

Djokovic, nerăbdător să reînceapă antrenamentele. “Mă întorc cu două săptămâni înainte, să stau la autoizolare”

Mijlocașul CFR Cluj se află în Olanda, unde urmează un program individual de pregătire, însă e nerăbdător să se antreneze din nou alături de colegii săi.

După întreruperea campionatului, Damjan Djokovic a decis să revină acasă, în Olanda, unde se pregătește individual. Totuși, fotbalistul campioanei e nerăbdător să revină și în Gruia și să se pregătească alături de colegii săi. Croatul a dezvăluit că “feroviarii” plănuiesc să reia pregătirea în 15 mai pentru a ataca al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

“Mă antrenez pe plajă, sunt în Olanda, situația e mult mai relaxată aici. Am multă energie. Nu sunt restricții pe stradă, nu există poliție, nu este la fel ca în România. Mă pot plimba cu bicicleta pe stradă, dar nu avem voie în grupuri. Pe 15 mai ar trebui să ne antrenăm la CFR Cluj.

Mă întorc cu două săptămâni înainte, să stau la autoizolare. Mai am patru meciuri și ajung la 100 de partide pentru CFR Cluj; asta înseamnă că m-am simțit foarte bine aic. La antrenamente și în meciuri cel mai mult mă certam cu Culio, dar ne-am înțeles perfect în afara gazonului”, a spus Djokovic, pentru Prosport.

Comenteaza