Dan Nistor, despre meciul-spectacol cu Rapid: „Puteam marca mai mult”

Dan Nistor, despre meciul-spectacol cu Rapid: „Puteam marca mai mult”
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

"Studenții" au făcut spectacol în Giuleşti, pe terenul Rapidului. Au fost conduși cu 2-0 pe terenul Rapidului, dar au întors rezultatul și au obținut toate punctele puse în joc după ce au marcat 3 goluri. Dan Nistor a declarat că era loc de mai multe. 

"U" Cluj a produs surpriza cu Rapid București și a întors scorul de la 2-0 la 3-2, în cel mai vechi derby din campionat. Dan Nistor (35 de ani) şi-a lăudat adversarii la finalul jocului, dar a spus că puteau marca mai multe goluri.

„Sunt 3 puncte valoroase pe cel mai greu stadion din România, unde publicul cântă din primul până la ultimul minut. Am fost mai buni și scorul putea fi unul mai mare. 

Golul marcat înainte de pauză ne-a ajutat foarte mult și ne-a readus în joc. De acolo am avut o mică ședință la vestiar, iar Mister ne-a spus trebuie să avem același joc de posesie și că vom depăși acest trac. 

Ne dorim cu toții să fim în play-off și cred că puteam avea mai multe puncte. Din păcate, avem probleme acasă, pe când în deplasare n-am pierdut nimic! Mă așteptam de la Rapid la mai mult, mai ales la ce public are”, a mai precizat jucătorul „studenților”.

După ce a lăudat fanii Rapidului Dan Nistor a lansat o provocare pentru suporterii celor de la "U" Cluj. " Din punctul meu de vedere, e publicul cel mai tare din Liga 1. Aştept şi eu la meciurile de acasă să văd acele tribune pline!", a declarat Dan Nistor la digisport.ro.

Comenteaza