Dan Nistor, nemulțumit de atitudinea lui Istvan Kovacs: "Nici n-ai voie să vorbești, parcă ar fi Dumnezeu"

Dan Nistor, nemulțumit de atitudinea lui Istvan Kovacs: "Nici n-ai voie să vorbești, parcă ar fi Dumnezeu"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului în meciul cu Oțelul Galați și va rata derby-ul cu CFR.

"Studenții" au fost învinși pe propriul teren la capătul unui meci în care evoluția a lăsat de dorit și au primit și o veste proastă pentru ultimul duel al anului. Dan Nistor a încasat un cartonaș galben pe final de joc și va fi suspendat pentru Derby-ul Clujului.

Mijlocașul a fost vizibil afectat și a comentat în termeni durit atitudinea lui Istvan Kovacs, cel are a arbitrat partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați.

"Îmi pare rău, vă dați seama, dar și arbitrul mi-a dat cartonaș galben, după care la final mi-a zis că nu știu ce scrie în raport. Nici n-ai voie să vorbești, parcă ar fi Dumnezeu. În fine, are el capul mai pe sus. Trebuie să-l respectăm că el e îmbrăcat în negru", a explicat Nistor, potrivit Digisport.

Experimentatul fotbalist al echipei clujene a vorbit și despre prestația sa și a colegilor săi, într-un meci în care "studenții" au ratat șansa de a obține trei puncte mari în lupta pentru locurile de play-off.

"Din păcate, am făcut o primă repriză destul de slabă. A doua repriză a fost mult mai bună. Nu știu la acel gol dacă a fost nevalidat corect, n-am văzut faza, dar am un semn de întrebare. Păcat că nu am câștigat acasă. Din păcate, acasă nu reușim să jucăm așa cum o facem în deplasare", a spus mijlocașul.

Comenteaza