Dan Nistor speră la o victorie pe terenul Petrolului: "Toți suntem concentrați, e important să începem cu dreptul"

Dan Nistor speră la o victorie pe terenul Petrolului: "Toți suntem concentrați, e important să începem cu dreptul"
| Foto: Ovidiubujor.ro

Universitatea Cluj se pregătește pentru debutul în noul sezon regulat al Superligii.

După două luni de pauză, "Șepcile roșii" reiau meciurile oficiale, iar primul adversar al echipei clujene va fi Petrolul Ploiești. Dan Nistor, unul dintre cei mai experimentați jucători din lot a prefațat duelul și a vorbit despre obiectivele Universității în noul sezon. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Ne așteaptă o deplasare lungă și foarte grea. Cred că ne-am întărit destul de bine, am schimbat în toate compartimentele, dar și pe bancă. Sperăm că începutul va fi bun pentru voi și vom veni de la Ploiești cu toate punctele. Atmosfera e bună, toți suntem concentrați, e important să începem cu dreptul.

Au venit jucători cu mare experiență, unii cu multe trofee câștigate. Cu trecerea timpului, băieții se vor acomoda și vom avea un nucleu puternic. E un mare dezavantaj, ne-am fi dorit măcar să jucăm primul meci acasă. Vom juca practic 5 meciuri în deplasare, dar sperăm ca în etapa a 6-a să jucăm acasă cu rivala noastră.

E prea devreme pentru planuri, sperăm să venim de la Ploiești cu punctele, asta ne va da încredere pentru viitor. Mister are un stil ofensiv, sper să ne acomodăm și să facem lucruri minunate împreună", a declarat Nistor.

Jocul din prima etapă a Superligii, dintre Universitatea Cluj și Petrolul se va disputa duminică, 16 iulie, de la 18:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

Comenteaza