Breaking news Update Dan Petrescu a ajuns la Cluj-Napoca. Ultimele detalii despre revenirea sa la CFR

Dan Petrescu a ajuns la Cluj-Napoca. Ultimele detalii despre revenirea sa la CFR
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

ZIUA de CLUJ a anunţat, în premieră, că Dan Petrescu s-a întors la Cluj-Napoca pentru a semna un nou contract cu campionii.

Deși formația clujeană merge foarte bine sub comanda lui Alin Minteuan, șefii din Gruia nu au renunțat la varianta Dan Petrescu. Antrenorul a susținut în mai multe rânduri că va rămâne în China să promoveze alături de Guizhou Zhicheng, dar situația pare să se fi schimbat. În această dimineață, fostul internațional a aterizat la Cluj-Napoca. Astfel, după ce vor fi puse la punct ultimele detalii, tehnicianul va fi instalat din nou la conducerea “feroviarilor”.

Dan Petrescu a mai pregătit-o pe CFR Cluj în sezonul trecut și a cucerit alături de clujeni titlul în Liga 1. Antrenorul a strâns 37 de meciuri pe banca formației din Gruia și a câștigat 23.

Bogdan Mara: "Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu, va fi antrenorul echipei CFR Cluj"

Managerul sportiv al echipei de fotbal CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord verbal cu tehnicianul Dan Petrescu, care urmează să ocupe funcţia de antrenor principal al echipei şi va sta pe bancă de la următorul meci. Mai multe detalii AICI! 

Comenteaza