Dan Petrescu a bătut campioana en-titre din Turcia

Dan Petrescu a bătut campioana en-titre din Turcia
| Foto: DigiSport

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a obținut prima victorie pe banca lui Kayserispor, 2-0 cu Bașakșehir, campioana en-titre din Turcia. La finalul jocului, tehnicianul român a punctat factorii care i-au adus victoria în fața campioanei.

Petrescu a remarcat atitudinea fotbaliștilor săi, dar și nivelul fizic și respectarea planului tactic. ”Am luptat, am jucat excelent împotriva echipei care a câștigat campionatul sezonul trecut. Am arătat foarte bine fizic și tactic. Suntem foarte fericiți că am obținut victoria”, a transmis Dan Petrescu, potrivit turcilor de la Kayseriikhaber.

Prima victorie a lui Petrescu pe banca lui Kayserispor a fost adusă de atacantul român Denis Alibec, care a reușit să marcheze ambele goluri în partida cu Istanbul Bașakșehir. La scurt timp de la al doilea gol, în minutul 79, fostul vârf al Astrei Giurgiu a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unor probleme medicale și urmează să fie examinat.

În urma victoriei contra campioanei lui Bașakșehir, Kayserispor a ieșit din zona retrogradabilă și a urcat pe locul 17, cu 19 puncte acumulate. În etapa următoare, echipa lui Petrescu, Săpunaru și Alibec va juca pe terenul lui Fenerbahce, ocupanta locului secund, transmite DigiSport

Comenteaza