Dan Petrescu a influențat cariera unui fotbalist al CFR-ului: “Mi-a schimbat viața”

Dan Petrescu a influențat cariera unui fotbalist al CFR-ului: “Mi-a schimbat viața”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un jucător al clubului din Gruia a vorbit despre influența pe care tehnicianul campioanei a avut-o asupra carierei sale.

Sosit în vara lui 2017 la CFR Cluj, Dan Petrescu a efectuat schimbări radicale în lot și a adus o serie de jucători importanți, dar și câțiva necunoscuți pentru publicul larg. Este și cazul lui Mihai Bordeianu, cel care a ajuns în Gruia la jumătatea sezonului 2017-2018 și care a devenit de atunci om de bază în angrenajul campioanei. Evoluțiile sale au devenit din ce în ce mai apreciate, iar jucătorul a debutat și în echipa națională.

Mijlocașul a vorbit despre influența pe care a avut-o Dan Petrescu asupra carierei sale. “Acum 6 ani jucam la liga a treia la Dorohoi şi sincer nu aş fi crezut că pot ajunge în anturajul naţionalei. Speram să pot juca la Botoşani, în Liga 1. Eram convins că pot. Am ajuns acolo şi am prins transferul la CFR Cluj, unde în primele trei luni nu am jucat deloc. Ţin minte primul meci la Viitorul pe care l-am câştigat, am avut un parcurs fantastic, poate peste aşteptările multora.

Dan Petrescu a fost omul care m-a dorit foarte mult la CFR Cluj. El m-a sunat personal şi m-a întrebat dacă vreau să vin la CFR. Mi-a zis că atât a vrut să audă şi că o să facă tot posibilul să mă transfere. Mi-a zis din start, că nu îmi garantează că o să joc, dar dacă o să fiu serios şi îmi văd de treabă o să o pot face. Mi-a schimbat viaţa”, a spus Bordeianu pentru Telekom Sport.

Comenteaza