Dan Petrescu a luat foc după ratarea calificării din cauza VAR: “Cine ne dă nouă această victorie înapoi?”

Dan Petrescu a luat foc după ratarea calificării din cauza VAR: “Cine ne dă nouă această victorie înapoi?”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a venit cu regulamentul la conferința de presă de după meciul cu Sevilla și susție că golul marcat de Păun a fost valabil.

După 180 de minute, CFR Cluj nu a pierdut în fața Sevillei, cvintuplă campioana Europa League și una dintre favoritele la câștigarea unui nou trofeu. În minutul 87 al returului, Adrian Păun a reușit să îl învingă pe Bounou, iar “feroviarii” erau la doar câteva minute de o calificare istorică.

Totuși, VAR a anulat golul din cauza unui henț la Traore, iar Sevilla a fost echipa care a mers mai departe, în optimi. La finalul jocului, tensiunea a atins cote maxime, iar Dan Petrescu a venit cu regulamentul la conferința de presă. Tehnicianul campioanei a citit din regulile jocului și a explicat că golul înscris de “feroviari” a fost valabil.

“Am dat gol valabil, am aici regulamentul de la UEFA, de la România! Este gol anulat pe nedrept şi calificare a lui Sevilla pe nedrept! Eu nu am mai văzut aşa ceva! Nu se opreşte meciul pentru o asemenea fază. Meritam victoria. Nu mai vreau să vorbesc, sunt foarte supărat!

Băieţii ratează prima, cine ne dă nouă această victorie înapoi, Sevilla ajunge aici în fiecare an, noi când mai suntem aici...Un club ca Sevilla nu are nevoie de acest cadou. Bine că nu am pierdut că nu ştiu ce se mai zicea. Păun făcuse meciul vieţii, dăduse golul carierei. Şi Burcă, am pierdut şi calificarea şi un jucător important”, a declarat Dan Petrescu.

Comenteaza