Dan Petrescu a sărit în ajutorul spitalelor în lupta contra coronavirus: “E o situaţie foarte grea pentru toţi”

Dan Petrescu a sărit în ajutorul spitalelor în lupta contra coronavirus: “E o situaţie foarte grea pentru toţi”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a recunoscut că a făcut donații, însă nu și-a dorit ca gestul său să iasă în evidență.

Pandemia de coronavirus a afectat serios fotbalul, iar jucătorii și staff-ul echipelor au fost nevoiți să ia o pauză forțată. Este și cazul lui Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj. Antrenorul clubului din Gruia susține că este o perioadă foarte grea pentru toată lumea și dezvăluie că a donat și el pentru spitalele din România, însă nu și-a dori ca gestul său să fie mediatizat.

”E o situaţie foarte grea pentru toţi oamenii, nu doar pentru antrenori. Ne gândim în aceste zile la doctori, la tot personalul medical, la cei bolnavi, la ce putem face pentru ei. Am încercat şi eu să ajut în această perioadă, însă fără să apară. Ne gândim la restul oamenilor pentru că în momente ca acestea fotbalul nu mai contează.

E cea mai ciudată perioadă din viaţa fiecărui om. În ultimii 50 de ani nu au mai fost aşa probleme, poate doar la Revoluţie am mai stat închis aşa în casă. E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile. Sper ca oamenii să asculte şi să stea acasă cât mai mult şi să trecem peste aceste momente care sunt foarte grele”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Comenteaza