Dan Petrescu a vorbit despre relația cu Billel Omrani: “El numai prostii face! Mereu îl cert!”

Dan Petrescu a vorbit despre relația cu Billel Omrani: “El numai prostii face! Mereu îl cert!”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a dezvăluit care este relația sa cu atacantul a cărui formă a explodat în actuala stagiune.

Deși a fost unul dintre cei mai buni jucători ai “feroviarilor”, Billel Omrani a înregistrat o creștere evidentă sub comanda lui Dan Petrescu. Francezul a reușit să înscrie pe bandă rulantă, atăt în competițiile continentale, cât și în campionat și a fost unul dintre oamenii de bază în campania care i-a dus pe clujeni în primăvara europeană. Antrenorul campioanei CFR Cluj a vorbit în premieră despre relația sa cu Omrani.

“El numai prostii face! Mereu îl cert! Şi la meciul cu Voluntari (n.a -, câștigat cu 4-0) a intrat rău în teren şi l-am certat. Apoi l-am adus acasă la mine şi i-am spus: «Uite aşa casă vreau să ai şi tu! Dar trebuie să munceşti pentru asta! Tu vrei să păcăleşti fotbalul, dar nu vei putea.»

Şi el: «Tati, tati», la fel ca Traore îmi zice «Tati». I-am zis: «Tati, trebuie să munceşti că altfel nu ai şanse!» Uite,  Culio a înţeles ce trebuie să facă. Și cu el am o relaţie mai strânsă, şi cu Camora, cu Deac, cu Hoban, cu majoritatea, dar sunt foarte dur cu toţi”, a spus Petrescu la Digisport. 

Comenteaza