Dan Petrescu acuză arbitrajul după remiza cu Gaz Metan: ”Am avut un penalty clar ca lumina zilei”

Dan Petrescu acuză arbitrajul după remiza cu Gaz Metan: ”Am avut un penalty clar ca lumina zilei”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Campioana s-a împiedicat împotriva echipei conduse de Edi Iordănescu, scor 0-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Deși veneau după un succes cu FCSB, “feroviarii” nu au reușit să repete victoria și la Mediaș. Cu gândul la un loc de play-off, Gaz Metan s-a apărat pe toată durata partidei și a blocat jocul campioanei. Dan Petrescu a încercat mai multe variante ofensive, însă fără succes. La finalul jocului, tehnicianul formației din Gruia a acuzat arbitrajul, dar și terenul greu de la Mediaș.

”Am încercat să marcăm, am jucat cu două vârfuri, s-au apărat tot meciul , au avut și noroc, am avut un penalty clar ca lumina zilei. Ar fi schimbat soarta meciului și nu e normal acest lucru, lași faza să meargă si după te sperii, te sucești. Gaz Metan are vreo 10 penalty-uri primite, noi nu cred că vom mai primi vreunul de acum înainte. E păcat că un meci din acesta greu poate fi câștigat cu o astfel de fază.

Terenul nu ne-a ajutat deloc. Era înghețat, sărea mingea peste tot, băieții au încercat, nu am ce să le reproșez. Cred că toate echipele din lume au probleme cu echipele care se apără, și-au văzut interesul, le urez baftă și sper să ajungă în play-off, nu am ce să le reproșez adversarilor, sunt supărat pe faza aceea cu penalty-ul”, a declarat Petrescu, potrivit Digisport.

Pentru clujeni urmează un nou derby pe teren propriu, împotriva Viitorului Constanța. Jocul este programat în 14 februarie, de la ora 20:00.

Comenteaza