Dan Petrescu, ales Antrenorul Anului 2022 în Ancheta GSP. L-a egalat pe Mircea Lucescu

Dan Petrescu, ales Antrenorul Anului 2022 în Ancheta GSP. L-a egalat pe Mircea Lucescu
| Foto: CFR Cluj Facebook

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul de pe banca campioanei României, CFR Cluj, a fost ales Antrenorul Anului 2022, fiind premiat în urma celei mai respectate anchete de final de an din sportul românesc.

"Antrenorul echipei noastre, Dan Petrescu, a fost ales antrenorul anului 2022 în ancheta Gazetei Sporturilor pentru a 5-a oară în carieră! Felicitări, Mister! Suntem mândri de tine!", i-a transmis antrenorului clubul din Gruia, pe pagina oficială de Facebook

Pentru categoria „Antrenorul anului” au votat: toți antrenorii, președinții și căpitanii formațiilor din Liga 1, jurnaliștii GSP și cititorii Gazetei, a transmis gsp.ro

Campion cu CFR Cluj, echipă pe care a calificat-o și în primăvara Conference League, Dan Petrescu a câștigat al 5-lea trofeu de cel mai bun antrenor al anului și a ajuns la același nivel cu Mircea Lucescu.

„Sunt foarte fericit cu acest trofeu la mine în mână. Sper să mai vină și în viitor. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au votat, atât cei care lucrează în fotbal, cât și celor din afară. Sper să nu-i dezamăgesc. Sunt mândru că împreună cu Mircea Lucescu suntem pe primul loc în topul celor care au câștigat acest trofeu. Eu încerc să-l depășesc. Sper ca Nea Mircea să nu se supere. 

Sper ca anul viitor să fie un an mai bun și să nu mai am atâtea probleme cum am avut în acest an. Dar dacă va fi la fel, cu probleme și voi câștiga, să vină la fel. Vă mulțumesc tuturor! Să ne vedem cu bine”, a transmis antrenorul lui CFR Cluj.

Gala GSP 2022 - Nominalizările la categoria „Antrenorul Anului”:
Cristiano BERGODI (Sepsi)
Liviu CIOBOTARIU (FC Voluntari)
Nicolae CONSTANTIN (Petrolul)
Nicolae DICĂ (FCSB)
Gheorghe HAGI (Farul)
Marius MĂLDĂRĂȘANU (Hermannstadt)
Adrian MUTU (Rapid)
Cosmin OLĂROIU (Sharjah)
Dan PETRESCU (CFR Cluj)
Andrei PREPELIȚĂ (FC Argeș)
Laurențiu REGHECAMPF (U Craiova/Neftci Baku)
Răzvan LUCESCU (PAOK)

Comenteaza