Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a mâncat fotbal pe pâine în pauza cauzată de criza COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a mâncat fotbal pe pâine în pauza cauzată de criza COVID-19
| Foto: 3minute.net

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, speră ca Liga 1 să ia cât mai rapid exemplul Bundesligii - oficialul campioanei a recunoscut că pauza de fotbal a fost insuportabilă. "Şi în această perioadă Dan Petrescu a fost zi de zi la stadion, în fiecare dimineaţă el era la birou, vedea meciuri, pregătea meciuri. El n-a avut pauză deloc", a spus Bogdan Mara despre antrenorul CFR Cluj.

"E un pic maniac cu fotbalul. L-ar mânca pe pâine! Cred că e omul care a văzut cele mai multe meciuri în această perioadă. Chiar dacă în reluare, dar le-a văzut. Şi mie îmi lipseşte enorm fotbalul. Dacă existau meciuri trecea altfel timpul, am fi stat de plăcere în carantină. Germania începe, sper să începem şi noi curând şi mai ales să treaca acest virus," a spus Bogdan Mara la Fotbal European.

Dan Petrescu (52 de ani), tehnicianul celor de la CFR Cluj, s-a autoizolat pe timpul pandemiei, pentru că a înțeles că nu este de joacă. ”Bursucul” a preferat să stea departe de familie și să locuiască acolo unde l-a prins starea de urgență. 

Petrescu s-a aflat tot timpul în ultima perioadă la Cluj, dar a respectat cu strictețe regulile impuse de autorități. Surse demne de încredere, apropiate de digisport.ro, au confirmat faptul că reputatul antrenor, care și-a ales recent și un nou secund, în locul lui Alin Minteuan, a preferat să locuiască la un hotel, chiar dacă a rămas singur pe acolo, scrie DigiSport.

Concret, tehnicianul grupării din Gruia se află ”cantonat” la Hotel Hilton din Cluj, stabiliment care nu mai are și alți clienți în această perioadă. ”Bursucul” n-a fost deloc deranjat de acest lucru, dimpotrivă, şi-a văzut în liniște de programul său, ba chiar a reușit și un transfer pentru propriul său staff.

Rămas cu un loc vacant în staff, după plecarea lui Alin Minteuan, Dan Petrescu s-a mișcat rapid. L-a convins pe Costin Curelea (35 de ani), care era secundul lui Ilie Poenaru la Academica Clinceni, să-l urmeze la Cluj. 

Curelea, care este actualmente și cursant la Licența Pro, are o relație specială cu Petrescu, născută de pe vremea în care acesta din urmă  a fost antrenor la Sportul Studențesc.

Comenteaza