Dan Petrescu ar putea reveni în zona Golfului după plecarea de la CFR Cluj. Ofertă importantă pentru tehnicianul “feroviarilor”

Dan Petrescu ar putea reveni în zona Golfului după plecarea de la CFR Cluj. Ofertă importantă pentru tehnicianul “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei este ademenit în țările arabe cu un salariu mult peste ceea ce poate primi în Gruia.

Eșecul cu Gaz Metan Mediaș de pe teren propriu a fost picătura care a umplut paharul pentru Dan Petrescu. Tehncianul a declarat la finalul jocului că ca pleca de la CFR Cluj din cauza faptului că are nevoie de o perioadă de pazuă.

Totuși, adevăratul motiv pentru care Petrescu își dorește să îi părăsească pe “feroviari” este o ofertă importantă venită pe adresa sa. Potrivit Prosport, antrenorul este dorit în zona araba, unde ar putea încasa un salariu de peste două milioane de euro pe sezon și unde le-a mai pregătit pe Al Arabi (Qatar) și Al Nasr (Emiratele Arabe Unite). 

Cu toate acestea, Petrescu are o clauză în contract care îl împiedice să plece din Gruia și nu este dispus să o achite. Astfel, tehnicianul încearcă o despărțire amiabilă de formația clujeană.

În vârstă de 52 de ani, Dan Petrescu a pregătit CFR Cluj în 115 partide și a cucerit alături de “feroviari” trei titluri în Liga 1.

Comenteaza