Dan Petrescu, atac la unul dintre jucătorii săi: “L-am luat în China, din păcate, uită. Dumnezeu l-a pedepsit și pe el”

Dan Petrescu, atac la unul dintre jucătorii săi: “L-am luat în China, din păcate, uită. Dumnezeu l-a pedepsit și pe el”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul campioanei a avut o ieșire nervoasă la finalul victoriei cu Gaz Metan Mediaș, iar printre victimele sale s-a aflat și unul dintre jucătorii importanți din Gruia.

Deși CFR Cluj a câștigat pentru prima dată în ultimele trei etape, Dan Petrescu a fost nemulțumit la finalul jocului. Antrenorul a acuzat arbitrajul și i-a acuzat de jocuri de culise pe rivalii de la Craiova.

De furia sa nu a scăpat nici Kevin Boli, cel care a fost eliminat în minutul 81. Petrescu a vorbit despre modul în care l-a ajutat pe fundaș, dar și despre faptul că impresarul jucătorului neagă că Boli ar fi semnat un contract pe doi ani cu CFR Cluj.

“Boli a luat un cartonaș stupid, nu trebuia să se întâmple asta, să aibă acea intrare. Puteam păți ce am pățit la Astra, când am fost egalați de la 2-0. El a avut probleme personale și e învățat foarte rău de cei de lângă el.

Sunt mulți jucători de la CFR care nu sunt învățați bine. Eu l-am adus pe Boli la CFR, avea salariu mic la Viitorul. I-am făcut salariu mare, l-am luat în China, a primit milioane de euro. Din păcate, uită. Mulți jucători uită. Dumnezeu l-a pedepsit și pe el, putea să ne pedepsească și pe noi. Boli are doi ani contract, dar zice că n-are”, a spus Dan Petrescu, potrivit Digisport.

Comenteaza