Dan Petrescu avertizează înainte de jocul cu Pyunik: "Va fi un meci extraordinar de greu"

Dan Petrescu avertizează înainte de jocul cu Pyunik: "Va fi un meci extraordinar de greu"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a vorbit în stilul caracteristic despre duelul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. 

CFR Cluj se pregătește de primul meci oficial al sezonului, duelul de la Erevan, contra celor de la Pyunik. 

Înaintea plecării spre Armenia, Dan Petrescu a recunoscut că nu are prea multe informații despre adversar, însă e convins că duelul va fi unul complicat.  

"Va fi un meci foarte greu, ei au transferat 10 jucători, s-au întărit și riscă tot pentru calificarea într-o grupă europeană.

În ultimii ani au avut rezultate bune acasă, chiar și cu fosta noastră adversară, Jablonec. Au venit jucători străini, din Moldova, Venezuela, Brazilia. E o formație periculoasă. Din păcate nu am văzut niciun amical.

Noi suntem la început, au fost multe schimbări. Cred că în acest moment șansele sunt egale. Băieții s-au pregătit bine, însă primul meci oficial e greu pentru toată lumea.

După primul meci îmi vor da dreptate cu toții. Va fi un meci extraordinar de greu, micile detalii vor face diferența. Va fi un meci fără goluri, fără ocazii, un meci strâns. Cred că se va decide în retur", a explicat antrenorul "feroviarilor".

La rândul său, președintele Cristi Balaj a prefațat jocul de la Erevan. "Nu avem foarte multe informații despre echipa adversă. Știm doar că e o echipă care a făcut transferuri, jucători de echipă națională.

S-ar putea să fie o surpriză această echipă. Nu știu dacă șansele sunt 50-50 la acest meci pentru că nu i-am văzut jucând.

Sunt convins că vom reuși să contracarăm ofensiva lor și sperăm să obținem un rezultat bun în acest meci oficial", a spus oficialul campioanei. 

Duelul dintre Pyunik Erevan și CFR Cluj e programat marți, 5 iulie, de la 19:00.

loading...
Comenteaza