Dan Petrescu avertizează înaintea duelului cu Sepsi: “Ei au fost tot timpul un adversar incomod pentru CFR”

Dan Petrescu avertizează înaintea duelului cu Sepsi: “Ei au fost tot timpul un adversar incomod pentru CFR”

Campioana se confruntă cu probleme de lot înaintea primului meci pe teren propriu din noul sezon al Ligii 1.

Eliminați dramatic din preliminariile Ligii Campionilor de Dinamo Zagreb, “feroviarii” revin la duelurile din Liga 1. Sâmbătă, elevii lui Dan Petrescu vor primi vizita celor de la Sepsi, o echipă pe care antrenorul campioanei o consideră periculoasă. Tehnicianul consideră că formația lui Leo Grozavu va încerca să profite de oboseală fotbaliștilor săi.

Antrenorul CFR-ului a prefațat și primul meci pe teren propriu din noul sezon al Ligii 1. “Sepsi a fost tot timpul un adversar incomod pentru CFR. Au un antrenor foarte bun, cu experiență, care motivează bine, iar echipa joacă agresiv. În primul meci, cel cu Craiova meritau victoria. Au ratat foarte mult, dar au jucat mai bine. Sigur vor încerca să profite de problemele noastre de lot.

Avem jucători care au jucat trei meciuri în opt zile. Am jucat pe sintetic în Malta, apoi la Clinceni, unde gazonul nu era atât de bun și apoi aici a fost un meci dramatic cu o echipă foarte bună. Sunt jucători care nu mai pot să ducă, riscăm și alte accidentări, pe lângă cele patru pe care le avem”, a spus Petrescu.

Tehnicianul a oferit și concluzii la rece după eliminarea din Liga Campionilor. “Meciul cu Dinamo Zagreb a fost unul cu încărcătură, cu dramatism, presiune, stres și s-a terminat cum nu se poate mai rău. Dacă Golofca dădea gol acum eram cei mai buni și cu moralul excelent. Nu am avut timp să vorbesc separat cu jucătorii, dar am vorbit cu echipa.

Le-am spus că în niciun caz nu avem voie să dăm vina pe Golofca sau pe Boli. E un an în care nu pierdem meciuri, dar suntem eliminați, la fel ca și cu Sevilla. Eu sunt bucuros de atitudinea jucătorilor, nu am ce să le reproșez.

Debeljuh a fost o surpriză plăcută. El a venit târziu și cred că nu a jucat niciodată un asemenea meci. El e un plus pentru noi, rămâne de văzut dacă a fost meciul carierei sau e doar începutul. Am nevoie de timp să judec un jucător. Să vedem dacă și Vojtus va putea fi la același nivel”, a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

 

Comenteaza