Dan Petrescu avertizează înaintea meciului cu CS U Craiova: “Meciul cu ei va fi cel mai greu din play-off”

Dan Petrescu avertizează înaintea meciului cu CS U Craiova: “Meciul cu ei va fi cel mai greu din play-off”
| Foto: Arhiva

Antrenorul CFR-ului a recunoscut că se teme de ofensiva echipei lui Mangia.

Petrescu speră ca jucătorii să își revină după ce au fost egalați a patra oară de FCSB în această ediție de Liga 1. “A fost o săptămână grea, având în vedere circumstanțele din meciul cu FCSB. E a patra oară când îi conducem și suntem egalați. Rămâne de văzut dacă jucătorii își vor reveni la timp pentru meciul cu Craiova, care va fi cel puțin la fel de greu. Avem mici accidentări, dar sperăm ca la ora jocului să am toți jucătorii la dispoziție. E posibil să facem schimbări între titulari.

Îmi este frică de Craiova. Când îi ai în echipă pe Băluță, Mitriță, Gustavo sau Bancu e normal să te temi de ei. E clar că dacă nu vom câștiga e greu să mai avem pretenții. Matematic și ei mai au șanse la campionat. Meciul cu Craiova va fi cel mai greu din play-off”, a declarat antrenorul din Gruia.

Tehnicianul „feroviarilor” nu a ratat ocazia de a-i “înțepa” pe cei de la FCSB, care și-au declarat interesul pentru un jucător ieșean, înaintea meciului direct dintre cele două echipe. “Nu mi se pare surprinzător că FCSB vrea un jucător de la Poli Iași, înaintea meciului direct. CFR în play-off nu a primit nici măcar un corner sau un out pe care nu l-a meritat. Cine a știut să se descurce, s-a descurcat. Unii au știut ce vor de la viață și au primit penalty-uri.

Cu orice echipă ar juca își doresc un jucător de la acea echipă. Dacă îmi arată cineva un out sau un corner pe care l-a primit CFR fără să îl merite o să tac. Mai mult ca sigur săptămâna viitoare vor exista oferte pentru Băluță, pentru antrenorul Craiovei, poate chiar pentru spectatori”, a menționat Petrescu.

CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 41 de puncte, în timp ce CS U Craiova se clasează pe ultima treaptă a podiumului, cu 35 de pnucte. Derby-ul dintre cele două echipe se va disputa sâmbătă, 5 mai, de la ora 20:45.

Comenteaza