Dan Petrescu avertizează înaintea meciului cu Dinamo: “Uhrin a făcut ceva magic, echipa arată bine”

Dan Petrescu avertizează înaintea meciului cu Dinamo: “Uhrin a făcut ceva magic, echipa arată bine”

Antrenorul campioanei a avut doar cuvinte de laudă pentru următorul adversar al ”feroviarilor”, dar și despre tehnicianul formației din Ștefan cel Mare.

După o nouă victorie importantă în Europa League, 1-0 împotriva celor de la Rennes, CFR Cluj revine la lupta din Liga 1. Formația din Gruia se va deplasa în capitală pentru un duel de foc în compania lui Dinamo. Înaintea jocului, Dan Petrescu a vorbit în termeni laudativi despre evoluția “câinilor roșii” din ultima perioadă și consideră că Dusan Uhrin este principalul atuu al celor de la Dinamo.

Antrenorul clujenilor a prefațat partida din capitală. “E greu să spui că vom fi proaspeți pentru că nu avem cum. Jucătorii noștri au toți o vârstă și e greu să se refacă în trei zile. Pentru cei care au jucat tot meciul de joi va fi greu să fie în formă maximă. Sperăm ca acum să nu mai pierdem după un meci de cupe europene. Dinamo nu mai e echipa care era la începtul sezonului sau acum doi ani. Uhrin a făcut ceva magic, au câștigat ultimele cinci meciuri disputate acasă. S-a lucrat foarte mult la organizare, la disciplină și la faze fixe.

Nistor e într-o formă extraordinară, e cel mai bun jucător al lor, e peste tot în teren. În afară de meciul cu Craiova, unde au pierdut și din cauza arbitrajului, Dinamo arată bine. Unde nu e liniște financiară e greu să faci performanță. Ei au mulți suporteri, au pretenții, iar tradiția spune că Dinamo a fost tot timpul în față Presiunea este mare atât pe conducători cât și pe jucători. În acest an, oricine ajunge în play-off poate să câștige campionatul. Ei au făcut niște greșeli individuale în meciul cu Craiova”, a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul a dezvăluit și absențele din lotul formației sale. “Traore e bolnav, nu s-a antrenat. Cei doi jucători convocați, Burcă și Deac nu vor face deplasarea, îi las să se concentreze pe echipa națională. Nu știu dacă meritau să fie convocați și alți jucători de la CFR, selecționerul știe mai bine”, a spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa duminică, de la ora 19:00.

Comenteaza